Website beheer

Hallo

Beschrijving

Een unieke school en mooie opdracht! De centrale aula van de school is voorzien van 6 stuks Amate Audio N12PR Speakers welke worden aangestuurd door een Amate Audio HD3200 versterker en LMS206 processor, voor de verlichting plaatsten we 4 stuks 50W Fresnel spots. Daarnaast mochten we het Theaterlokaal voorzien van een vast grid met daarin 12 stuks RGBW Led spots en 2 stuks 50W Fresnel spots. Dit alles wordt draadloos via de iPad aangestuurd met Visual productions Cuety.

Beschrijving

Eerder dit jaar opende JACK, in dit hippe restaurant staat de 30 jarige geschiedenis in de dance scene centraal en brengen dit op verrassende wijze samen op je bord. Uiteraard hoort daar een verbluffende audio-beleving bij, dit is door de ultra-compacte Amate Audio N6P samen met N12WP subwoofers uitstekend gelukt. Evenals de B8 in de rest van het restaurant. Daarnaast kreeg elke WC zijn eigen audiotrack die automatisch start bij binnenkomst!

Beschrijving

Met ruim 50 Amate Audio speakers is het nieuwste Hollywood Cafe in Amsterdam voorzien van een geweldige audio-beleving! Onderdeel van het cafe is de Glowgolf baan die ook voorzien is van meer dan 20 B6 speakers en een N12WP subwoofer. Alle speakers worden aangestuurd door Amate Audio HD versterkers en LMS608 dsp’s. Ga er snel een keer langs!

Beschrijving

Een hapje, drankje en een potje Jeu de Boules, direct naast de Kuip! Vanaf de eerste tekeningen zijn wij betrokken om hier de meest optimale audio-beleving te garanderen en met ruim 34 Amate Audio speakers is dit perfect gelukt. Het doel was om de speakers vrijwel onzichtbaar te krijgen maar toch voldoende power beschikbaar te hebben voor de gezellige en drukke avonden. Dit hebben we onder andere gedaan door de subwoofers aan het plafond te monteren en de speakers in dezelfde kleuren als het plafond te selecteren.

Beschrijving

De skybox van Veneco heeft genoeg power voor hun zangers en gaan goed van start dit voetbalseizoen!